Tek na smučeh Veliko Trebeljevo

Tek na smučeh Veliko Trebeljevo

Proga za tek na smučeh

V sodelovanju z Mestno občino Ljubljana in ŠD Prežganje je v Velikem Trebeljevem ob primernih snežnih razmerah urejenih 2,5 km tekaških prog s poligonom za učenje teka na smučeh in sankališče.

 

Pripravljen je poligon za učenje teka na smučeh in krog za tek na smučeh. Na obeh lokacijah so v zimskem času organizirani tečaji teka na smučeh, v Stanežičah je na voljo tudi izposoja opreme za otroke in odrasle.

 

Proge so od Ljubljane oddaljene dobrih 35 minut z avtomobilom, v primeru, da se odpravljate z javnim prevozom pa to lahko storite na naslednji način:

 

– z LPP busom št. 13 (Center Stožice P+R – Sostro) izstopite na postaji “Zadvor”, od tam naprej prestopite na bus št. 26 (Mali Lipoglav – ZD Polje – o.š. Sostro – Tuji grm), v smeri  Tuji grm in izstopite na postaji “Trebeljevo”,

 

z LPP busom št. 11 (Ježica P+R – Zalog) izstopite na postaji “Cesta na Vevče”, od tam se sprehodite (2 minuti) do postaje “ZD Polje” in prestopite na bus št. 26 (Mali Lipoglav – ZD Polje – o.š. Sostro – Tuji grm), v smeri  Tuji grm in izstopite na postaji “Trebeljevo”,

 

z LPP busom št. 25 (Medvode – Zadobrova) izstopite na postaji “Polje”, od tam se sprehodite (6 minut) do postaje “ZD Polje” in prestopite na bus št. 26 (Mali Lipoglav – ZD Polje – o.š. Sostro – Tuji grm), v smeri  Tuji grm in izstopite na postaji Trebeljevo.