Fitnes Tivoli

Naslov: Celovška cesta 25, 1000 Ljubljana

Obiskovalce obveščamo, da je Fitnes Tivoli, v ponedeljek 4.9.2017, začel z REDNIM OBRATOVALNIM ČASOM .

Redni obratovalni čas FITNESA TIVOLI:

ponedeljek - petek: od 06.00 do 22.00 ure
sobota, nedelja in prazniki: od 10.00 do 20.00 ure

Poletni obratovalni čas od 1.7.2017 do 3.9.2017:

pon. - pet.: 8.00 do 22.00 / ned.: 17.00 - 22.00
sob. in prazniki zaprto.

Informacije na:

Recepcija fitnesa Tivoli:

TEL: 01/430 66 67

GSM: 041 600 941

Odprli smo nov fitnes - Fitnes Vič (Gimnastični center Ljubljana)! Odprto od 1.12.2015.
Obiskuj DVA fitnesa za ceno ENEGA: FITNES TIVOLI in FITNES VIČ - vse fitnes vstopnice veljajo na obeh lokacijah! (izjema so karte staršev plavalcev in judoistov)

• FITNES VSTOPNICE BREZ LETNE ČLANARINE
• 2 URI PARKIRANJA – ZA VSE IMETNIKE 3 ALI VEČ-MESEČNIH VSTOPNIC (JZ Šport Ljubljana ne zagotavlja parkirnega prostora, vendar le plačilo/nadomestilo stroškov za dve urno parkiranje na parkiriščih Tivoli I in Tivoli II). Parkiranje čez vikend brezplačno.

V vstopnici za fitnes je vključena uporaba bazena ter vodene vadbe!
Za imetnike permanentnih vstopnic - akcijska cena savne, le 8 € na obisk.

Informacije: 01/430 66 67, 041 600 941, fitnes@tivoli.sport-ljubljana.si

POSVET S TRENERJEM

pon. od 11:00 do 12:00
pon., tor., čet. med 16:00 in 20:00 uro

Posvet je namenjen vsem obiskovalcem fitnesa, ki potrebujejo usmeritve na področju
rekreacije in prehrane. Potrebna je predhodna rezervacija termina na recepciji fitnesa.

DEGUSTACIJE ŠPORTNE PREHRANE:

SREDA, 20.9.2017 od 16:30 do 20:30 ure

 

Zaradi omejenega števila mest na vodenih vadbah so prijave OBVEZNE. Prijavite se lahko po telefonu (041 600 941) ali pa kar osebno na recepciji fitnesa!
Se vidimo!

Urnik vodenih vadb Fitnes Tivoli od 18.9.2017 naprej.

PDF - VODENE VADBE FITNES TIVOLI

PDF - VODENE VADBE FITNES VIČ

OPIS:
Oktobra 2013 je ponovno odprl svoja vrata legendarni fitnes Tivoli, tokrat pod novim vodstvom, z novo ekipo in prenovljeno podobo. Fitnes se nahaja v objektu Kopališča Tivoli, kjer vas bodo na recepciji bazena Tivoli napotili na recepcijo fitnesa, tam pa boste dobili vse potrebne informacije o naši ponudbi. Na recepciji fitnesa vam bo strokovno usposobljeno osebje predstavilo našo ponudbo ter vam svetovalo pri izbiri najboljše storitve za vas. Da bo vaš trening popoln, si lahko med bogato izbiro športne prehrane in napitkov izberete vam najljubši okus proteinskega šejka, na voljo pa je tudi tudi velika izbira proteinskih čokoladic, izotonični napitki, L- carnitine napitki, pre-workout, voda, poskrbljeno je pa tudi za tiste, ki vam zadiši kavica pred treningom.

Fitnes se razprostira na več kot 530 m2 in je razdeljen na tri etaže. V sklopu fitnesa razpolagamo z dvema dvoranama za vodene vadbe v skupni velikosti 314 m2.

KARDIO TRENAŽERJI se nahajajo v najvišji, tretji, etaži – tu se trening začne z ogrevanjem, saj z njim telo pripravimo na kasnejše napore in je zelo pomemben sestavni del treninga. Kardio ali aerobna vadba je pomemben del treninga za zdravo telo saj z njo krepimo srčno-žilni in dihalni sistem. S tovrstvo vadbo boste pridobili na kondiciji ter v povezavi z treningom z obremenitvijo, izgubljali telesno maščobo. Na voljo so vam tekaške steze, dva tipa stacionarnih koles, dve spinning kolesi, eliptični trenažerji, steperji, simulator hoje v hrib ter veslač. Vse naprave so preproste za uporabo, volikor pa potrebujete pomoč, vam je vedno na voljo usposobljen strokovni kader.

VADBENI TRENAŽERJI kot nepogrešljiv del opreme fitnesa, se nahajajo na drugi etaži. Naprave so prilagojene biomehaniki telesa in so zato primerne za vse, tako za začetnike kot tudi za naprednejše. Zaradi same obilke naprav le te omogočajo stimulacijo določene mišice oz.mišične skupine, brez posebnih koordinacijskih sposobnosti. Vadba na trenažerjih je ravno zaradi tega veliko varnejša, predvsem za popolne začetnike. Z vajami na trenažerjih skrbimo za oblikovanje telesa, krepitev mišic, boljšo telesno držo, skrbimo za mišično ravnovesje in lahko preprečimo oz. lajšamo simptome poškodb. Trenažerji so zato primeri tudi kot del fizioterapevtskega procesa okrevanja po operacijah ali poškodbah.

V tej etaži se nahaja tudi prostor namenjen krepitvi trebušnih mišic in prostor za raztezanje, ki je prav tako pomemben del treninga, saj se s tem preprečuje zakrčenost telesa, ki je posledica današnjega sedečega načina življenja. Tam boste našli tudi velike žoge, ripstol, Flowin, Bosu polžogo itd..

PROSTE UTEŽI omogočajo širši nabor vaj in predstavljajo nadgradnjo vadbe na trenažerji. Pri raznolikosti vaj vas bo torej omejevala le domišlija. Fitnes Tivoli je od nekdaj najbolj znan ravno po tem prostoru. Tu boste našli gumirane uteži, različne vrste bench klopc, Smithovo kletko, kar dve kletki za proste počepe ter celo paleto trenažerjev namenjenih treningu nog. Tukaj boste našli tudi vrsto t.i. plate loaded naprav priznane znamke Life Fitness - Hammer strength.

OPISI VODENIH VADB

PILATES je nizko intenzivna vadba, pri kateri je poudarek na krepitvi mišic trupa, ter manjših mišičnih skupin. S pilatesom povečujemo gibljivost telesa, popravimo telesno držo ter izboljšamo koordinacijo in ravnotežje. Ta vadba je odlična za preventivo pred poškodbami in bolečinami v križu in je zato primerna za vse starostne skupine. Zaradi poudarka na pravilnem dihanju pilates skrbi tudi za sproščen um.


TNZ je vadba za oblikovanje kritičnih delov telesa – Trebuha, Nog in Zadnjice. Vadba je sestavljena iz aerobnega dela na stepu ter skrbno izbranih krepilnih vaj, pri katerih povečujemo obremenitve z uporabo rekvizitov kot so trakovi, uteži, male in velike žoge. Vadba je primerna za vsakogar in daje v kratkem času vidne rezultate.


KARDIO & PUMP je kombinacija kardio vadbe ter vadbe z utežmi. Kardio del vadbe je namenjen dvigu srčnega utripa,. Elementi v tem delu niso zahtevni, saj skušamo doseči dvig srčnega utripa s samo hitrostjo izvajanja le-teh. Vadba z utežmi pa je vadba, namenjena krepitvi celega telesa. Omogoča hitrejšo pot do popolne postave, izgube odvečne telesne maščobe ter oblikovanje telesa. Nudi trening vsem glavnim mišičnim skupinam. Težavnost vadbe si posameznik prilagaja glede na obremenitev (uteži) in je zato primerna za moške, ženske, mlajše in malo manj mlade.


BOOT CAMP je funkcionalna vadba, ki temelji na kombiniranju vaj z lastno težo in vaj z raznimi pripomočki. Primerna je za vse, ki si želijo v krajšem času izboljšati fizično pripravljenost in oblikovati telo. Zaradi intenzivnosti vadbe bo vaš metabolizem pospešen, poraba kalorij pa se bo nadaljevala še ure po vadbi. Intenzivost vadbe si vadeči prilagajajo sami tako z hitrostjo izvajanja vaj kot tudi z obremenitvijo.


FUNKCIONALNI PILATES je vadba, ki združuje elemente klasičnega Pilates in vaj za moč. V osnovi je sestavljena delno iz nizke in delno in malo bolj intenzivne vadbe, saj lahko tako istočasno razvijamo moč in kondicijo, hkrati pa poskrbimo tudi za gibljivost sklepov. Vadba je namenjena vsem, tako začetnikom kot tudi tistim, ki že dlje časa obiskujejo ali Pilates ali kakšno obliko krožne vadbe. Na vadbi se uporabljajo pripomočki, kot so žogice in različne ročne uteži.


METABOLIC predstavlja intenzivno vadbo, z visoko porabo kalorij in poudarkom na oblikovanju telesa. Vadba poteka v obliki krožnega treninga, z ravno vrstnimi vajami za moč in kondicijo. Več poudarka je na vajah, ki krepijo kritične dele telesa. V vadbi so združena načela funkcionalne vadbe in metaboličnega treninga, kar omogoča veliko porabo kalorij, povečanje gibljivosti ter pridobivanje vzdržljivosti.


JOGA - Osnovna oblika vadbe nam s številnimi položaji, njihovimi različicami in prilagoditvami, nudi različne izzive in nas uči upoštevati lastne meje. Ustvarja dobro podlago gibljivosti in splošne moči, izboljša ravnotežje in nam ponudi možnost, da v tišini raziskujemo notranje občutke. Poudarek je na zavedanju diha, opazovanju delovanja uma in osredotočanju pozornosti v sedanji trenutek.


IFT PUMP - IFT je kratica za Intenzivni Funkcionalni Trening, ki vadečim omogoča pridobivanje kondicije kakor tudi moči. Vadba v manj kot eni uri zajame skeletne mišice celega telesa in vadečemu omogoča krepitev celotnega telesa hkrati. Gre za vadbo, ki omogoča najhitrejšo pot do popolne postave, izgube odvečne maščobe ter oblikovanje telesa. Vadba je primerna za moške in ženske, kjer ob odlični glasbi in lastni izbiri obremenitve (teže) dosežete zastavljene vadbene cilje. Začetnemu ogrevanju sledi trenng vseh večjih in manjših mišičnih skupin. Tovrstni način treninga vzdržljivosti in moči je izredno priporočljiv za zmanjševanje odvečne telesne maščobe, saj število ponovitev in obremenitve mišice oblikujejo, tonizirajo in povzročajo rahlo rast mišične mase. Vadba je namenjena vsem starostnim skupinam.

FIT COCKTAIL
Vadba spada med zahtevnejše vadbe, a je primerna tudi za tiste, ki se s športom in vadbo ne ukvarjate redno. Vsaka ura ima povsem drugačen program - dolgčas vam zagotovo ne bo! V eni uri obdelamo celo telo skozi počasnejše elemente pilates vaj in ga prebudimo z intenzivnejšimi intervalnimi vajami. Z utežmi in drugimi pripomočki vsako uro popestrimo in na novo izzovemo svoje telo.

JUTRANJI FIT - NOVO!!!
Pred službo naredite nekaj za svoje zdravje in si privoščite trening, ki vas bo napolnil z energijo in vam omogočil, da boste čez dan z lahko premagovali vse izzive, ki se pojavijo pred vami. Predstavlja intenzivnejšo vadbo, z visoko porabo kalorij, s katero boste pripravljeni na nov dan. V vadbi so združena načela funkcionalne vadbe in metaboličnega treninga, kar omogoča veliko porabo kalorij, povečanje gibljivosti ter ohranjanje vzdržljivosti. Učinek treninga bo viden cel dan, saj boste zaradi povečanega metabolizma tudi v mirovanju pokurili več kalorij. Občutek zadovoljstva po treningu je zagotovljen! V toplejših mesecih bomo vadbo prestavili v naravo.

Športne aktivnosti

 • Fitnes
 • Aerobika

Poslovni prostori

 • Lokali s pijačo
 • Trgovski lokali
 • Lokali s pijačo in hrano
 • Trgovinski prostori

Infrastruktura

 • Slačilnice
 • Tuši
 • Sanitarije
 • Garderobe

Vrsta aktivnosti

 • Organizirana vadba
 • Rekreativna vadba

Uporabniki

 • Plačljiva vadba
FT

FITNES TIVOLI

Fitnes TIVOLI

Tel: 01/430 66 67

GSM: 040 / 349 - 535

zemljevid lokacij

VIRTUALNI SPREHOD - Fitnes Tivoli

E-novice

Bodite prvi seznanjeni z vsemi novostmi in dogodki Javnega zavoda Šport Ljubjana

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Pravna podlaga

Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, pomembne za delovanje spletnih strani, največkrat z namenom, da je uporabnikova izkušnja boljša.

Piškotek običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala.

Poleg funkcije izboljšanja uporabniške izkušnje je njihov namen različen. Piškotki se lahko uporabljajo tudi za analizo vedenja ali prepoznavanje uporabnikov. Zato ločimo različne vrste piškotkov.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo na tej spletni strani

Piškotki, ki jih uporabljamo na tej strani sledijo smernicam:

1. Nujno potrebni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo uporabo nujno potrebnih komponent za pravilno delovanje spletne strani. Brez teh piškotov servisi, ki jih želite uporabljati na tej spletni strani, ne bi delovali pravilno (npr. prijava, nakupni proces, ...).

2. Izkustveni piškotki

Tovrstni piškotki zbirajo podatke, kako se uporabniki vedejo na spletni strani z namenom izboljšanja izkustvene komponente spletne strani (npr. katere dele spletne strani obiskujejo najpogosteje). Ti piškotki ne zbirajo informacij, preko katerih bi lahko identificirali uporabnika.

3. Funkcionalni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni nekatere vaše nastavitve in izbire (npr. uporabniško ime, jezik, regijo) in zagotavlja napredne, personalizirane funkcije. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletni strani.

4. Oglasni ali ciljani piškotki

Tovrstne piškotke najpogosteje uporabljajo oglaševalska in družabna omrežja (tretje strani) z namenom, da vam prikažejo bolj ciljane oglase, omejujejo ponavljanje oglasov ali merijo učinkovitost oglaševalskih akcij. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletu.

Nadzor piškotkov

Za uporabo piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko vedno odstranite in s tem odstranite vašo prepoznavnost na spletu. Prav tako večino brskalnikov lahko nastavite tako, da piškotkov ne shranjujejo.

Za informacije o možnostih posameznih brskalnikov predlagamo, da si ogledate nastavitve.

Upravljalec piškotkov

Šport Ljubljana