RIC SAVA  – Piknik prostori

RIC SAVA – Piknik prostori

Delovni čas
PONEDELJEK - PETEK OD 10.00 DO 21.00
SOBOTA, NEDELJA IN PRAZNIKI OD 10.00 DO 21.00
+386 31 796 132

pikniki.ricsava@sport-ljubljana.si

Dajnkova ulica BŠ, 1000 Ljubljana

RIC SAVA (Rekreacijsko izobraževalni center Sava)

 

Rekreacijske in izobraževalne površine ob reki Savi potekajo od Tomačevega do Sneberij in obsegajo 144.618 m2, namenjene pa so otrokom, invalidom ter ostalim prebivalcem regije, obiskovalcem in turistom. Center omogoča rekreacijo in sprostitev v naravi, poudarek pa je na jahalnih športnih, vzgoji mladih v tem športu in odgovornem odnosu do narave in okolja.

 

Center se nahaja le streljaj od mesta, kjer so pred ureditvijo prostora stali barakarsko naselje ter črna odlagališča odpadkov. Naravno okolje ob reki Savi ponuja idiličen prostor za sprostitev, rekreacijo, izobraževanje in aktivni oddih. Obiskovalcem s piknik prostori, igriščem na mivki (za odbojko, rokomet in nogomet), otroškim igriščem, malo živalsko farmo, kolesarskimi in pešpotmi ter konjeniškimi dejavnostmi ponuja zatočišče pred mestnim vrvežem.

 

Rezervacija piknik prostora je možna samo preko rezervacijskega sistema.

 

Ob Savi vam ponujamo deset piknik prostorov. Vsak piknik prostor sprejme do 20 oseb, opremljen je z zidanim žarom, mizami in klopmi, vsi prostori pa imajo tudi skupno vodo in stranišča. Ob prostorih je igrišče za odbojko na mivki, za katerega je potrebna predhodna rezervacija termina in velik travnat prostor za različne športne aktivnosti. Rezervacijo uredite preko rezervacijskega sistema ob rezervaciji piknik prostora. V kolikor želite, da vam igrišče pripravimo za druge športe (nogomet, rokomet, tenis ipd.), rezervacija preko rezervacijskega sistema ni mogoča. V tem primeru se za rezervacijo in plačilo individualno dogovorite na sami lokaciji.

 

Na piknik prostorih ni elektrike in luči. Ob prevzemu piknik prostorov je potrebno poravnati kavcijo za čiščenje, prevzem ključa in mreže za žar v višini 50,00 €, ki se v primeru očiščenega prostora in vrnjenih predmetov do zaključka obratovalnega časa vrne.

Cene vključujejo DDV. Plačilo je možno preko spletnega rezervacijskega sistema ali v gotovini v primeru nakupa rezervacije na lokaciji.

Za vsa vprašanja smo dosegljivi na tel. 031 796 132 (dosegljiva samo v času sezone) ali po e-pošti info@sport-ljubljana.si.

 

Javni zavod Šport Ljubljana vse obiskovalce piknik prostorov v RIC Sava poziva k dodatni pazljivosti ob ravnanju z ognjem. V vročih in suhih dneh je verjetnost požara velika! Prosimo vas, da se pred zapustitvijo piknik prostora prepričate, da je žerjavica pogašena in nevarnosti požara ni več. Hvala za razumevanje.

 

Vse obiskovalce opozarjamo, naj svoja vozila parkirajo skladno s prometno signalizacijo. V primeru napačnega parkiranja bo mestno redarstvo primorano podati kazni.

 

Možnost prihoda do objekta:

– avto – parkirišče je v bližini piknik prostora

– javni prevoz – najbližje postajališče “Tomačevo” (LPP linija št. 19I)

– kolo – sistem izposoje BicikeLJ (postaja “Športni center Stožice”) ali lastna uporaba

Ponudba

NAJEM PIKNIKA Piknik prostor do 25 oseb
DODATNO RIC SAVA