DVORANA VIŽMARJE BROD

DVORANA VIŽMARJE BROD

Sodobna športna dvorana

Nova športna dvorana Vižmarje Brod se nahaja ob Osnovni šoli Vižmarje Brod. Poleg telovadnice so še športno igrišče, ploščad in parkirišče s 120 parkirnimi mesti.

 

Velika dvorana s spremljajočimi prostori je umeščena v kletno etažo in obsega 1400 m2 (47,5 x 29,5 m). V pritličju so tribune in kabineti, v medetaži pa večnamenska dvorana z obsegom 300 m2 (28 x 11 m) s spremljajočimi prostori. V spodnji etaži je na voljo šest garderob s prhami, v pritličju je na voljo ena garderoba, v medetaži pa dve garderobi s prhami. V dvorani je na voljo sodobno ozvočenje in osvetlitev z LED sijalkami svetilnosti do 1.000 lux. Na tribunah je prostora za 600 gledalcev.

 

V dopoldanskem času je dvorana namenjena uporabi Osnovne šole Vižmarje Brod, v popoldanskem času pa svoje mesto v njej najdejo športni rekreativci in uporabniki Letnega programa športa (LPŠ). Sodobno opremljena športna dvorana, ki ima v lokalni skupnosti velik doprinos k gibalni aktivnosti, je namenjena tudi organizaciji tekmovanj in prireditev.

 

Možnost prihoda do objekta:

– avto – parkirišče ob dvorani ali 0koliška parkirišča,

– javni prevoz – najbližje postajališče “Tabor” (LPP linija št. 8)

– kolo – sistem izposoje BicikeLJ (postaja “Prušnikova”) ali lastna uporaba

 

VODJA objekta Dvorana Vižmarje Brod
andrej.kastelic@sport-ljubljana.si

Ponudba

REKREACIJA Cene veljajo za 1 uro oziroma termin, razen navedenih izjem

Urnik