ŠPORT HOTEL LJUBLJANA

ŠPORT HOTEL LJUBLJANA

Pričakujemo vas v prijetnem hotelu, ki predstavlja odlično izhodišče za športne in druge aktivnosti v prestolnici. Šport hotel Ljubljana je primeren tudi za poslovna srečanja.
Delovni čas
Recepcija je odprta ves čas
+386 5 917 92 70 sport.hotel@sport-ljubljana.si
Koprska ulica 29, 1000 Ljubljana

Šport Hotel Ljubljana se nahaja v Gimnastičnem centru Ljubljana in je od središča Ljubljane in avtoceste oddaljen približno dva kilometra.

 

Hotel, ki se nahaja v tretjem nadstropju, je opremljen s prostornimi in svetlimi štiriposteljnimi, troposteljnimi, dvoposteljnimi in enoposteljnimi sobami, primernimi za nastanitev športnikov v času priprav na tekmovanja, in tudi vsem ostalim obiskovalcem.

Hotel ima 15 sob, od tega je na voljo 38 ležišč.

 

Obiskovalcem nastanitvenega dela so na voljo še manjša kuhinja z jedilnico, večnamenska sejna soba ter finska savna. Sobe so opremljene z brezplačnim brezžičnim internetom in gostom hotela je na voljo brezplačno zasebno parkirišče.

 

V ceno nastanitve v Šport hotelu Ljubljana so všteti enkratni obiski za vse športne rekreacije pri Javnem zavodu Športu Ljubljana. V hotelu se lahko sprostite v finski savni (Savna Vič v Šport hotelu Ljubljana, za več informacij klikni TUKAJ , v neposredni bližini pa lahko v poletnih mesecih igrate tenis, odbojko na mivki in nogomet ter plavate na bližnjem Kopališču Kolezija.

 

Možnost prihoda do objekta:

– avto – brezplačno parkirišče ob Gimnastičnem centru ali okoliška parkirišča

– javni prevoz – najbližja postajališča “Koprska” (LPP linija št. 1, 1B, 1D) ali “Vič” (LPP linija št. 6, 6B, 51, 56).

– kolo – sistem izposoje BicikeLJ (postaja “Gerbičeva – Športni park Svoboda”) ali lastna uporaba

– Avant2Go – Gimnastični center Ljubljana

 

VODJA objekta Šport hotel Ljubljana

Samir Hajrić

Email: recepcija.gimnasticnicenter@sport-ljubljana.si

 

Hotel ponuja

 Savna Vič

Savna Vič

Na voljo so posamezni zakupi terminov po dve uri in pol. Najbolj zgodnji boste lahko koristili termine ob 6.00, 9.00 in 12.00, cena termina je 50,00 EUR. Za popoldanske in večerne termine ob 15.00, 18.00 in 21.00, je cena 60,00 EUR. Cena posameznega termina velja za obisk do dveh oseb. Doplačilo za dodatno osebo je 15 EUR. Največje število oseb v savni je 4.

 

Ob vstopu v savno vsakemu pripada komplet, ki vsebuje rjuho, brisačo, topli napitek in hladni napitek.

 

Rezervacija termina je obvezna na številko 05 917 92 70. Savno je potrebno rezervirati minimalno eno uro pred terminom.

enkratni obiski vse rekreacije

enkratni obiski vse rekreacije

Fitnes in vodene vadbe Vič, Fitnes in vodene vadbe Tivoli, Kopališče Kolezija, Kopališče Kodeljevo, Kopališče Tivoli, Tenis center Tivoli, Mladinski Golf center Stanežiče, Strelišče Rudnik, Drsališče Hala Tivoli, Drsališče Dvorana Zalog.

 

*Obisk je mogoč po predhodni najavi na ustreznih recepcijah, do zapolnitve prostih mest, v času obratovanja oz. sezone posamezne rekreacije. Ob prihodu je obvezna identifikacija s hotelsko kartico/kartončkom gosta.

SUPER LOKACIJO

SUPER LOKACIJO

Park Tivoli je od hotela oddaljen 5 km, do Gospodarskega razstavišča je 3,2 km, najbližje letališče Jožeta Pučnika Ljubljana pa je oddaljeno 29 km. Lokacija centra je idealno izhodišče za ogled znamenitosti in zanimivosti mesta Ljubljane.

 

Neposredno ob centru se nahajajo nogometna igrišča, tenis igrišča in plezalna stena športnega Parka Vič. V poletnem času goste hotela vabimo na obisk čudovitega mestnega Kopališča Kolezije, ki je od športnega centra oddaljeno le 5 minut hoje.

Pošlji povpraševanje

  Enoposteljna soba


  20 m2

  Svoja kopalnica in balkon

  TV, fen, sef, hladilnik (minibar)

  Št. enoposteljnih sob: 1

  Dvoposteljna soba


  20 m2

  Svoja kopalnica in balkon

  TV, fen, sef, hladilnik (minibar)

  Št. dvoposteljnih sob: 6

  Triposteljna soba


  29 m2

  Svoja kopalnica

  TV, fen, sef, hladilnik (minibar)

  Št. triposteljnih sob: 7

  Štiriposteljna soba


  29 m2

  Svoja kopalnica

  TV, fen, sef, hladilnik (minibar)

  Št. štiriposteljnih sob: 1