sejem Tečem

sejem Tečem

TEKAŠKI PRAZNIK VW Ljubljanski maraton je glede na tradicijo in množično udeležbo pravi tekaški in športni praznik. Ulice slovenske prestolnice vsako leto preplavijo številni tekači, ki iz leta v leto dokazujejo, da je zanimanje za tovrstno rekreacijo in druženje veliko. Organizatorji si vsako leto prizadevamo ponuditi najboljše, kar dokazujejo postavljeni rekordi in število udeležencev.  
Dogodek
19. 10. 2023 - 22. 10. 2023
Dvorana Stožice, Ljubljana
Opis dogodka

TEKAŠKI PRAZNIK

VW Ljubljanski maraton je glede na tradicijo in množično udeležbo pravi tekaški in športni praznik. Ulice slovenske prestolnice vsako leto preplavijo številni tekači, ki iz leta v leto dokazujejo, da je zanimanje za tovrstno rekreacijo in druženje veliko. Organizatorji si vsako leto prizadevamo ponuditi najboljše, kar dokazujejo postavljeni rekordi in število udeležencev.

 

VW 27. Ljubljanski maraton bo spet spremljal Sejem Tečem, ki bo potekal od četrka, 19., do nedelje, 22. oktobra 2023, ki ga bomo tokrat pripravili v zelenem “ringu” športne dvorane Arena Stožice. Namenjen je vsem tekačem in njihovim družinam, športnikom, navijačem ter radovednim mimoidočim, vstop za obiskovalce pa bo prost. Sprehodili se boste lahko med ponudniki različnih športnih blagovnih znamk, ponudniki prehranskih dopolnil ter ostalimi razstavljavci, ki želijo s svojimi izdelki nagovoriti najaktivnejšo skupino udeležencev. Hkrati bo na sejmu bo potekal prevzem startnih številk. Poleg udeležbe obiskovalcev bo dogodek spremljala izjemna zasnova promocijskih in medijskih aktivnosti obeh dogodkov.

 

Vljudno vabljeni!

 

sejem Tečem