23. Balkansko prvenstvo v karateju

23. Balkansko prvenstvo v karateju

Balkansko prvenstvo v karateju bo potekalo v dvorani Tivoli v Ljubljani, Slovenija, s 17. novembrom 2023 kot osrednjim dnevom tekmovanja. Tekmovalci iz različnih balkanskih držav se bodo pomerili v različnih kategorijah, upoštevajoč pravila Karate zveze Balkan. Poleg glavnega tekmovanja so predvidene tudi aktivnosti za izobraževanje sodnikov ter obvezno zavarovanje za vse udeležence.     Balkansko
Dogodek
17. 11. 2023 - 19. 11. 2023
Hala Tivoli
Opis dogodka

Balkansko prvenstvo v karateju bo potekalo v dvorani Tivoli v Ljubljani, Slovenija, s 17. novembrom 2023 kot osrednjim dnevom tekmovanja. Tekmovalci iz različnih balkanskih držav se bodo pomerili v različnih kategorijah, upoštevajoč pravila Karate zveze Balkan. Poleg glavnega tekmovanja so predvidene tudi aktivnosti za izobraževanje sodnikov ter obvezno zavarovanje za vse udeležence.

 

23. Balkansko prvenstvo v karateju

 

Balkansko prvenstvo v karateju bo potekalo v Hali Tivoli v Ljubljani 16. novembra 2023. Udeleženci se morajo registrirati prek spleta in upoštevati določen rok. Za vse člane delegacije je potrebna ustrezna akreditacija, vključno z dokumentacijo o zavarovanju. Delegacije so dolžne uporabljati uradno namestitev, rezervirano preko Karate zveze Slovenije, da pridobijo akreditacijo. Tehtanja bodo potekala 60 minut po postopku registracije in akreditacije.