Davis Cup,  Slovenija – Luksemburg

Davis Cup, Slovenija – Luksemburg

SLOVENSKA IZBRANA VRSTA V DAVISOVEM POKALU PROTI LUKSEMBURGU V času turnirja WTA Zavarovalnica Sava Ljubljana, natančneje 15. in 16. septembra, bo v Ljubljani na igriščih v parku Tivoliju potekal tudi dvoboj druge evro-afriške skupine v Davisovem pokalu med Slovenijo in Luksemburgom. Kapetan Grega Žemlja je v reprezentanco vpoklical Blaža Rolo (466. ATP), Bora Artnaka (604. ATP), Sebastiana Dominka (1334. ATP) in Matica Križnika (38.
Dogodek
15. 09. 2023 - 16. 09. 2023
Park Tivoli
Opis dogodka

SLOVENSKA IZBRANA VRSTA V DAVISOVEM POKALU PROTI LUKSEMBURGU

V času turnirja WTA Zavarovalnica Sava Ljubljana, natančneje 15. in 16. septembra, bo v Ljubljani na igriščih v parku Tivoliju potekal tudi dvoboj druge evro-afriške skupine v Davisovem pokalu med Slovenijo in Luksemburgom.

Kapetan Grega Žemlja je v reprezentanco vpoklical Blaža Rolo (466. ATP), Bora Artnaka (604. ATP), Sebastiana Dominka (1334. ATP) in Matica Križnika (38. ITF Juniors). “Pričakujem tesne dvoboje, tako v posamični konkurenci kot tudi v igri dvojic. Vsi naši igralci imajo za seboj uspešno poletje in dobre rezultate. Verjamem, da nas čakajo zanimivi in kakovostni dvoboji. Kot smo že vajeni v zadnjih letih bo naš dvoboj sovpadal s turnirjem WTA, tako da si lahko obetamo pravi teniški teden,” je dejal kapetan Grega Žemlja.

Odgovorni organizator prireditve:

TZS Šport d.o.o. – TENIS SLOVENIJA

Ameriška 8, 1000 Ljubljana
Slovenija

Davis Cup,  Slovenija - Luksemburg