DINO MERLIN – ARENA STOŽICE 2. koncert

DINO MERLIN – ARENA STOŽICE 2. koncert

Dogodek
02. 03. 2024 ob 20:00
Dvorana Stožice, Ljubljana
Opis dogodka

Dino Merlin 2.3.2024 prihaja v Areno Stožice

 

Po rekordno hitro razprodanem prvem koncertu, je na veselje številčne publike dodan novi datum: sobota 2.3.2024

 

Zaradi razprodanih koncertov Dina Merlina v sklopu njegove aktualne turneje “Mi” je v regiji zavladala norost brez primere in neustavljiva “Merlinomanija”. Sarajevski glasbeni čarodej je v manj kot mesecu dni razprodal kar 12 aren v regiji in na veselje številčne publike tudi pri nas, uradno napovedal veliki in težko pričakovani koncertni spektakel v Ljubljani!

 

Po devetih letih se vrhunski Dino Merlin, v petek, 1. marca 2024, vrača v Areno Stožice. Družbena omrežja so eksplodirala od navdušenja ob objavi datumov, saj skorajda ni nikogar, ki ne bi vedel, da njegova turneja nosi srednje ime “sold out“. Ljubitelji njegove glasbe in širjenja povezanosti, ljubezenskih čustev in pozitivnih vzdušij bodo na tem koncertu doživeli posebno čarobnost.

 

To bo Merlinov drugi koncert v Areni Stožice; nazadnje je na velikem odru stal leta 2015 v okviru svetovne turneje “Hotel Nacional“, ki je širom štirih celin privabila skoraj milijon obiskovalcev. Če se spomnimo razprodanih koncertov v prvem delu turneje – v Zagrebu, Beogradu, Skopju, Pulju, Portorožu, Reki, Zadru, Osijeku, Varaždinu in drugih destinacijah, je bila v vsakem mestu enaka težava – ni dovolj vstopnic za vse, ki so želeli uživati v edinstveni izkušnji njegovih koncertov. Zaradi popolne norije za vstopnicami za vse koncerte v vseh mestih turneje “Mi” si velja svoje mesto zagotoviti čim prej, do edinstvenega dogodka v živo v Ljubljani pa lahko prisluhnete čarobnosti njegove glasbene ustvarjalnosti. na uradnem YouTube kanalu, ki ima več kot milijardo ogledov in več kot 650 tisoč zvestih naročnikov na glasbo, ki vedno seže v dušo.

Nakup vstopnic
DINO MERLIN - ARENA STOŽICE 2. koncert