ZVEZDE NOGOMETA ZA ŽRTVE POPLAV

ZVEZDE NOGOMETA ZA ŽRTVE POPLAV

DOBRODELNA NOGOMETNA TEKMA   ZVEZDE NOGOMETA ZA ŽRTVE POPLAV   Na stadionu Stožice v Ljubljani se v petek, 15. septembra 2023 ob 20. uri obeta pravi dobrodelni nogometni spektakel. Izkupiček tekme, katere pobudnik je Aleksander Čeferin, predsednik Evropske nogometne zveze (UEFA), bo namenjen fundaciji PREPROSTO BLIZU, ki jo je ustanovil Radio 1, ki bo tudi razdelil pomoč prizadetim
Dogodek
15. 09. 2023 ob 20:00
Stadion Stožice
Opis dogodka

DOBRODELNA NOGOMETNA TEKMA

 

ZVEZDE NOGOMETA ZA ŽRTVE POPLAV

 

Na stadionu Stožice v Ljubljani se v petek, 15. septembra 2023 ob 20. uri obeta pravi dobrodelni nogometni spektakel. Izkupiček tekme, katere pobudnik je Aleksander Čeferin, predsednik Evropske nogometne zveze (UEFA), bo namenjen fundaciji PREPROSTO BLIZU, ki jo je ustanovil Radio 1, ki bo tudi razdelil pomoč prizadetim posameznikom. Vsi vpleteni v organizacijo tekme, tako medijska partnerja POP TV in Radio 1 kot Eventim kot prodajalec vstopnic in Nogometna zveza Slovenije, bodo dobrodelno priskočili na pomoč, seveda pa tudi vsi sodelujoči zvezdniki svetovnega nogometa.

 

Povabilu Aleksandra Čeferina so se zaenkrat že odzvali zvezdniki svetovnega nogometa, tudi številni svetovni in evropski prvaki ter zmagovalci UEFA lige prvakov. Med njimi so Gianluigi Buffon, David James, Oliver Bierhoff, Nemanja Vidić, Andrej Ševčenko, Paolo Maldini, Luis Figo, Zvonimir Boban, Javier Zanetti, Eric Abidal, Predrag Mijatović, Mikael Silvestre, Aljoša Asanović, Mario Mandžukić, Vladimir Šmicer in številni drugi. Ekipi zvezdnikov bosta s klopi vodila Fabio Capello in Matjaž Kek.

 

VSTOPNICE

Cena posamične vstopnice je 20 evrov tako v predprodaji kot na dan tekme (za odrasle in otroke). Celoten znesek od prodaje vstopnic bo namenjen dobrodelni fundaciji PREPROSTO BLIZU, ki bo skrbela za razdelitev sredstev najbolj potrebnim žrtvam avgustovskih katastrofalnih poplav v Sloveniji.

 

BELI VIP

Na voljo so tudi vstopnice za ‘Beli VIP’ po enotni ceni 100 evrov. Cena vključuje parkiranje v parkirni hiši Stožice, poseben VIP vhod na stadion, pogostitev ter sedež na ločenem delu tribune. Seveda gre tudi celoten znesek od prodaje vstopnic ‘Beli VIP’ dobrodelni fundaciji PREPROSTO BLIZU.

Za nakup vstopnic za SUPER VIP po enotni ceni 500 EUR, pišite na elektronski naslov jure.straus@sportmediafocus.com

Pridite in si v živo oglejte mojstrovine nekaterih največjih zvezdnikov svetovnega nogometa. In skupaj z njimi storite nekaj čudovitega za žrtve poplav!

 

Odgovorni organizator prireditve:

USTANOVA RADIO 1 (ENA) – FUNDACIJA PREPROSTO BLIZU

Stegne 11B. 1000 Ljubljana
Slovenija

Nakup vstopnic
ZVEZDE NOGOMETA ZA ŽRTVE POPLAV