DVORANA KRIM

DVORANA KRIM

Kultna dvorana na Galjevici
+386 31 685 580

bostjan.albreht@sport-ljubljana.si

Ob dolenjski železnici 50, 1000 Ljubljana

Domača dvorana evropskih rokometnih prvakinj Rokometnega kluba Krim Mercator obsega veliko športno dvorano in namiznoteniško dvorano. V okolici Dvorane Krim so tudi zunanja športna igrišča, ki omogočajo rekreacijo v številnih športnih panogah.

 

VELIKA DVORANA KRIM

 

Velika dvorana Krim meri 1798 m2. V njej so montažne tribune, ki sprejmejo do 400 gledalcev. Programi v dvorani obsegajo šolske športne programe, športno vadbo in tekmovanja v košarki, rokometu in odbojki, rekreativnih športih in razne prireditve. Uporaba dvorana je namenjena otroškim vrtcem, osnovnim in srednjim šolam. športnim klubom, drugim društvom ter rekreativnim športnikom.

 

NAMIZNOTENIŠKA DVORANA KRIM

 

Namiznoteniška dvorana Krim meri 449 m2. V njej je postavljenih sedem namiznoteniških miz. Namenjena je šolskim športnim programom, športni vadbi in tekmovanjem v namiznem tenisu ter rekreaciji. Uporabljajo jo otroški vrtci, osnovne in srednje šole, športni klubi, druga društva in rekreativni športniki.

 

ZUNANJA ŠPORTNA IGRIŠČA KRIM

 

Skupna površina zunanjih igrišč Krim obsega 2.100 m2. Na voljo so igrišča za košarko, rokomet in nogomet. Pokrita so z asfaltom oziroma športnim tlakom. Namenjena so športni vadbi športnikov in rekreaciji.

 

Možnost prihoda do objekta:

– avto – parkirišče ob dvorani ali okoliška parkirišča

– javni prevoz – najbližje postajališče “Rakovnik” (LPP linija št. 3, 3B, 3G),

– kolo – sistem izposoje BicikeLJ (postaja “Rakovnik”) ali lastna uporaba

– Avant2Go – Dvorana Krim

 

VODJA objekta Dvorana Krim
Boštjan Albreht
Email: bostjan.albreht@sport-ljubljana.si

Ponudba

REKREACIJA Cene veljajo za 1 uro oziroma termin, razen navedenih izjem

Urnik