Festival Mostec – 2. Flight Fest

Festival Mostec – 2. Flight Fest

Dogodek
07. 06. 2024 ob 18:00 - 08. 06. 2024
Skakalni center Mostec
Opis dogodka

Po lanski premierni izvedbi tekmovanja amaterjev v smučarskih skokih, letošnji Flight fest prihaja v še večji, bolj odbiti ter bolj zabavni obliki! V sklopu tridnevnega Festivala Mostec se bodo pomerili tudi pravi skakalci, od najmlajših pa vse do naših reprezentantov, na čelu z Lovrom Kosom, na tradicionalni, že 51. Reviji skokov.

 

Flight fest bo potekal v ljubljanskem Mostecu, v petek, 7. junija, s pričetkom prireditve ob 18:00. Revija skokov pa bo na sporedu v soboto, 8. junija, od dopoldanskih pa vse do večernih ur.

 

Flight fest je namenjen vsem, ki se želite preizkusiti v smučarskih skokih, ne glede na starost. Glavni del dogodka predstavlja zabava, zato bosta na tekmovanju poleg dolžine in sloga skoka pomembna še ustvarjalen kostum ter čim številčnejši in čim glasnejši fan club . Glede na posameznikove sposobnosti na prostih treningih (ki so že na voljo), se boste skupaj s trenerji odločili za nastop na 20-, 40- ali celo največji, 60-metrski skakalnici. Po spektakularnem dogodku se bo zabava na prizorišču nadaljevala z veselico s PGD Zgornja Šiška, ki jo bodo začinili Mambo Kingsi.

 

Za več podrobnosti o dogodku, pravilih in nagradah si lahko preberete tukaj.

 

Na dogodek pridite peš, s kolesi ali javnim prevozom.

Nakup vstopnic
Festival Mostec - 2. Flight Fest