Harlem Globetrotters

Harlem Globetrotters

EDINSTVENA ZABAVA ZA VSO DRUŽINO: HARLEM GLOBETROTTERS SE VRAČAJO – NAJVEČJI MOJSTRI KOŠARKE NA SVETU!   Košarkarska akrobatska skupina Harlem Globetrotters se bo 04. marca 2024 v okviru svetovne turneje ustavila v ljubljanski Hali Tivoli.   KAJ: Ne zamudite edinstvene priložnosti, da postanete del svetovno znane globalne turneje Harlem Globetrotters, ko zavzamejo igrišče s trenutki
Dogodek
04. 03. 2024 ob 18:40
Hala Tivoli
Opis dogodka

EDINSTVENA ZABAVA ZA VSO DRUŽINO: HARLEM GLOBETROTTERS SE VRAČAJO – NAJVEČJI MOJSTRI KOŠARKE NA SVETU!

 

Košarkarska akrobatska skupina Harlem Globetrotters se bo 04. marca 2024 v okviru svetovne turneje ustavila v ljubljanski Hali Tivoli.

 

KAJ: Ne zamudite edinstvene priložnosti, da postanete del svetovno znane globalne turneje Harlem Globetrotters, ko zavzamejo igrišče s trenutki izjemne košarkarske inovacije in neprimerljive ZABAVE za navijače. Oglejte si zvezde Globetrotterja V ŽIVO, kako PREIGRAVAJO, SE VRTIJO in ZABIJAJO KOŠE na poti mimo svojih neizprosnih tekmecev, Washington Generalsov! Presenečeni boste nad novimi osupljivimi triki, mojstrskimi veščinami vodenja žoge in VELIKO SMEHA z NOVIMI neprimerljivimi priložnostmi za sodelovanje navijačev pred igro, po tekmi in med igro.

 

KDO: Oglejte si kako Hammer, TNT, Bulldog, Cheese, Torch, Hot Shot, Jet, Wham in Thunder – če naštejemo samo nekatere –krožijo okoli Washington Generalsov NA IGRIŠČU in vzbujajo NAVDUŠENJE V MNOŽICI. Morda se boste celo znašli na sredini igrišča kot del POVSEM NOVEGA, Z NAVIJAČI POLNEGA spretnostnega šova ob polčasu!

 

O Harlem Globetrotters

Svetovno znani Harlem Globetrotters – začetniki košarkarskega sloga, ki ga izvajajo dinamični športniki z neprimerljivimi veščinami in vplivneži današnje igre. Ekipa je svojo ikonično blagovno znamko košarke predstavila v več kot 124 državah in ozemljih šestih celin od leta 1926. Zmagovalci 2 nagrad Cynopsis za športne medije in Emmy®, nominirani za svojo uspešnico tedenske serije NBC, “Harlem Globetrotters: Igraj naprej,” še naprej podirajo ovire in ostajajo vodilni na področju raznolikosti, pravičnosti in vključenosti. Ponosni novinci v Spominskem hramu košarkarskih junakov v Naismithu nadaljujejo z njihovo misijo v košarkarski igri in svetu zagotavlja vznemirljivo in interaktivno zabavo. Če ste kdaj videli strel iz skoka, zabijanje ali zadetek s polovice igrišča, ste bili priča kreativnim potezam, ki so zaslovele z Globetrotters. Harlem Globetrotters International, Inc. je hčerinska družba Herschend Enterprises, največjega družinskega tematsko zabavnega podjetja v ZDA.

 

Več informacij o HARLEM GLOBETROTTERS: www.harlemglobetrotters.com

Odgovorni organizator prireditve:

NUCOAST CONCERTS, organizacija prireditev d.o.o.

Celovška cesta 25, 1000 Ljubljana Slovenija

Nakup vstopnic
Harlem Globetrotters