JOKER OUT V STOŽICAH – PRVIČ V ZGODOVINI

JOKER OUT V STOŽICAH – PRVIČ V ZGODOVINI

JOKER OUT V STOŽICAH – PRVIČ V ZGODOVINI Slovenska glasbena skupina Joker Out se je po izdaji prvega albuma (Umazane misli), dveh zaporednih koncertih v Cvetličarni, nastopu na legendarnem srbskem festival Exit, izdaji drugega albuma (Demoni), razprodanem koncertu v Križankah in številnih drugih odmevnih nastopih, nagradah in mnogih odličnih odzivih odločila za nov, velikanski izziv. V letu 2023
Dogodek
06. 10. 2023 ob 20:00
Dvorana Stožice, Ljubljana
Opis dogodka

JOKER OUT V STOŽICAH – PRVIČ V ZGODOVINI

Slovenska glasbena skupina Joker Out se je po izdaji prvega albuma (Umazane misli), dveh zaporednih koncertih v Cvetličarni, nastopu na legendarnem srbskem festival Exit, izdaji drugega albuma (Demoni), razprodanem koncertu v Križankah in številnih drugih odmevnih nastopih, nagradah in mnogih odličnih odzivih odločila za nov, velikanski izziv. V letu 2023 bodo Bojan, Kris, Martin, Jan in Jure skupaj s številnimi izjemnimi gosti namreč pripravili glasbeno-vizualni spektakel v največji slovenski dvorani – v ljubljanskih Stožicah.

 

Koncert v Stožicah bo na sporedu v petek, 6. oktobra 2023, z začetkom ob 20.00. Vstopnice je mogoče dobiti po cenah od 19,90 € dalje.

 

“Jokerji” obljubljajo balzam za ušesa in pašo za oči. Čudoviti oktobrski večer bo začinjen z marsikaterim presenečenjem, edinstvenim odrskim nastopom in, jasno, za fante značilnim “shagadelic” rock’n’rollom. Pričakujte vrhunski spektakel. Pričakujte mega učinke. Pričakujte nepričakovano.

 

Odgovorni organizator prireditve:

SHAGADELIC RECORDS d.o.o.

Staničeva 6 1000 Ljubljana, Slovenija

Nakup vstopnic
JOKER OUT V STOŽICAH – PRVIČ V ZGODOVINI