KK Cedevita Olimpija – Panathinaikos B.C

KK Cedevita Olimpija – Panathinaikos B.C

KK Cedevita Olimpija – Panathinaikos B.C, prijateljska tekma Člansko moštvo Cedevite Olimpije se bo v prenovljeni, a nekoliko okrnjeni zasedbi, prvič javnosti predstavilo na pripravljalni tekmi z grškim velikanom Panathinaikosom, ki bo v četrtek, 7. septembra, ob 17.30 v Areni Stožice. Celoten znesek prodanih vstopnic bo namenjen prizadetim v poplavah v Sloveniji, ljubljanski klub pa
Dogodek
07. 09. 2023 ob 17:30
Dvorana Stožice, Ljubljana
Opis dogodka

KK Cedevita Olimpija – Panathinaikos B.C, prijateljska tekma

Člansko moštvo Cedevite Olimpije se bo v prenovljeni, a nekoliko okrnjeni zasedbi, prvič javnosti predstavilo na pripravljalni tekmi z grškim velikanom Panathinaikosom, ki bo v četrtek, 7. septembra, ob 17.30 v Areni Stožice. Celoten znesek prodanih vstopnic bo namenjen prizadetim v poplavah v Sloveniji, ljubljanski klub pa v akciji sodeluje z Verigo dobrih ljudi.

 

Obračun s šestkratnim prvakom elitne Evrolige bo imel dobrodelno noto, saj bo Cedevita Olimpija v sodelovanju z Verigo dobrih ljudi zbirala sredstva za prizadete v nedavnih poplavah v Sloveniji. Aktualni slovenski državni, pokalni in superpokalni prvaki bodo celoten znesek prodanih vstopnic namenili žrtvam najhujše naravne katastrofe v zgodovini samostojne Slovenije.

 

Odgovorni organizator:

KOŠARKARSKI KLUB CEDEVITA OLIMPIJA

Vojkova cesta 100

1000 Ljubljana

Nakup vstopnic