LAURA PAUSINI

LAURA PAUSINI

Dogodek
20. 12. 2024 ob 20:00
Dvorana Stožice, Ljubljana
Opis dogodka

Laura Pausini prvič v Sloveniji!

Italijanska zvezdnica je napovedala nadaljevanje evropskega dela svetovne turneje in prvič bo prvič v Sloveniji nastopila 20. 12. 2024 v dvorani Stožice.

Po številnih razprodanih arenah po vsej Evropi in na prošnjo oboževalcev je Laura Pausini danes napovedala nove termine zimskega dela svoje uspešne Svetovne turneje 2023/2024. Na tem seznamu izbranih mest se je prvič znašla tudi Ljubljana, kjer jo bomo imeli priložnost slišati 20. 12. 2024. Dodatne koncerte tokratne turneje je napovedala na otvoritvi ameriškega dela turneje v Čilu.

 

“To je moje darilo za vas za Valentinovo: turneja se nadaljuje pozimi 2024. Vračam se v Evropo, da bomo ponovno skupaj,” je Laura 14. februarja presenetila svoje oboževalce na Facebooku, potem ko je že več kot 170.000 ljudi obiskalo njene razprodane koncerte po vsej Evropi.

 

Držala je obljubo in objavila datume zimskega dela turneje, ki se začne v Londonu, nadaljuje pa v Eboli, Bariju, Rimu, Livornu, Pesaru, Milanu, Torinu, Marseillu, Malagu, Pamplonu, Ženevu, Baslu, Munichu, Sofii, Beogradu in Messini.

 

“Ne želim se ustaviti, saj že več kot 30 let počnem prav to, prihajam na oder in se predajam občinstvu,” je dejala Laura. “V vsakem mestu sem doživela topel sprejem, poln ljubezni, in to je tisto, kar vedno nosim s seboj na oder in vam ne morem opisati, kako ljubljeno se zaradi tega počutim. Obljubila sem, da bom pela, dokler ne vrnem oboževalcem vso ljubezen, ki so mi jo dali. Kaj takega lahko doživiš samo na odru, na koncertu – od začetka pa vse do samega konca. Moje navdušenje nikoli ne mine. Mineva čas, ljubezen pa ostaja. Za napoved sem izbrala Valentinovo, saj sem želela tako oboževalcem kot tudi sebi podariti novo poglavje te neverjetne turneje, ki si jo bom zapomnila za vedno. “

 

Koncert v Ljubljani bo prava paša za oči, izjemen spektakel, ki je produkcijsko zahteven, Laura pa obljublja dvo in pol urni koncert z njenimi najbolj znanimi hiti, kot so “La Solitudine”, “Tra te e il mare”, “Non c’é”, “Strani Amori”, “Simili”, pa tudi pesmi z zadnjega albuma Anima Parallele/Almas Paralelas.

 

Po končani turneji po Latinski Ameriki, nadaljuje s koncerti po ZDA, lani pa jo je Latin Recording Academy razglasila za osebnost leta.

“Neverjetno dober občutek je delati z zvezdo, kot je Laura Pausini, in celotno njeno ekipo. Počaščeni smo in srečni, da smo uspeli doseči to sodelovanje in organizirati njen prvi koncert na teh prostorih. Prepričan sem, da bo občinstvo uživalo na koncertu v Ljubljani in nestrpno pričakujem december,” je dejal Alen Ključe, direktor Star produkcije, ki je organizator koncerta.

 

Vstopnice bodo v redni prodaji od petka, 1. 3 .2024, od 11. ure na eventim.si.

 

Člani fan cluba bodo lahko svoje vstopnice kupili v predprodaji od srede, 28. 2. 2024, ob 11. uri na eventim.si.

Nakup vstopnic
LAURA PAUSINI