Louis Tomlinson

Louis Tomlinson

Dogodek
14. 09. 2023 ob 19:00
Stadion Stožice
Opis dogodka

14. SEPTEMBER 2023

DVORANA STOŽICE, LJUBLJANA 

Louis Tomlinson je predstavil novo skladbo in napovedal evropsko turnejo 2023 

 

Louis Tomlinson nam za pokušino svojega prihajajočega albuma ‘Faith In The Future’, predstavlja pesem ‘Out Of My System’.

 

Verjetno najbolj razburljiv moment na albumu ‘Out Of My System’ je direktna, punkovsko zasnovan skladba, ki jo je Louis napisal z Nicolas Rebscherjem and Dave Gibsonom, ki se bo zagotovo uvrstila na vašo playlisto od trenutka, ko jo boste prvič slišali.

 

Poslušaj tu: https://louist.lnk.to/OutofMySystemPR

 

Poleg izida skladbe, je Louis danes napovedal tudi ogromno evropsko turnejo za leto 2023, v okviru katere bo Louis, med avgustom in novembrom naslednje leto obiskal Evropo, vključno s koncertom 14. septembra 2023 v ljubljanskih Stožicah.

 

Časovnica:

18:00 vrata

19:00 začetek koncerta

 

Vsi, ki imajo vstopnice za parter, lahko začnejo prevzemati zapestnice šele ob 7.00 na vhodu C1 (PARTER-FIRST ENTRANCE) na dan koncerta, 14. septembra. Obiskovalcem bomo ob prihodu na zapestja nadeli zapestnice z zaporednimi številkami, in sicer po principu “kdor prvi pride, prvi melje”. Za prejem zapestnice morajo obiskovalci imeti veljavno vstopnico za parter, če so v skupini, morajo biti iz nje vsi prisotni, da dobijo zapestnice. Vsi obiskovalci, ki so kampirali čez noč ali so prispeli pred 7.00 zjutraj, ne bodo prejeli zapestnic in bodo poslani na konec vrste. Kampiranje je prepovedano!

 

Obiskovalce vabimo, da se vrnejo ob 15.00, da se postavijo v vrsto za splošni vstop, ki se začne pri vhodu C1 ob 18. uri. Varnostna služba bo zapestnice upoštevala med 15.00 in 16.00. Po 16. uri se bodo obiskovalci pridružili vrsti po principu “kdor prvi pride, prvi melje”.

 

Izguba, odstranitev ali poseganje v zapestnico povzroči izgubo mesta v vrsti za splošni vstop. Obiskovalcem ni dovoljeno, da hranijo določeno mesto v vrsti. Naprošamo vas, da ste spoštljivi in vljudni do vseh ostalih obiskovalcev v vrsti.

 

IMPORTANT NOTICE

 

Guests can begin lining up no earlier than 7:00 AM on the day of show, September 14th at the entrance C1 (PARTER-FIRST ENTRANCE). Sequentially numbered wristbands will be put on guests’ wrists upon arrival on a first come, first served basis. Guests must have a valid ticket for the standing Arena Stožice / 14.09.2023 show to receive a wristband, and all guests in a party must be present to receive a wristband. Any guests that have camped overnight or arrived before 7:00 AM will not be given wristbands and will be sent to the back of the line.

 

Guests are encouraged to return at 3:00 PM to queue for General Admission entry beginning at C 1. Security will honor wristbands from 3:00 PM – 4:00 PM. After 4:00 PM, guests will join the line on a first come, first served basis

 

Loss, removal or tampering with a wristband will result in loss of place in the GA line. Guests are not permitted to hold places in line. Please be respectful and courteous to all other guests in line.

 

 

Odgovorni organizator prireditve:
NUCOAST CONCERTS, organizacija prireditev d.o.o.

Celovška cesta 25, 1000 Ljubljana, Slovenija

Nakup vstopnic
Louis Tomlinson