MALA DVORANA HALE TIVOLI

MALA DVORANA HALE TIVOLI

+386 1 431 50 60

hala.tivoli@sport-ljubljana.si

Celovška cesta 25, 1000 Ljubljana

 

Mala kot velika dvorana sta bili zgrajeni v sklopu Hale Tivoli že daljnega 1965 leta, ko sta v novih prostorih gostili prva dva dogodka – koncert L. Armstronga in svetovno prvenstvo v namiznem tenisu – SPENT. Leta 2015 smo obeležili 50. obletnico Hale Tivoli. V njeni bogati zgodovini je Hala Tivoli gostila največje mednarodne športne prireditve, kot so svetovna in evropska prvenstva v košarki, hokeju, gimnastiki, namiznem tenisu, umetnostnem drsanju. Kratek pregled zgodovine Hale Tivoli si lahko ogledate na povezavi.

 

Mala dvorana meri 3.000 m2, gosti lahko do 4.500 obiskovalcev in je namenjena predvsem športom z žogo. V dvorani so poslovni prostori športnih klubov, republiških panožnih športnih zvez in ljubljanskih športnih zvez. Dvorana je opremljena z vsemi spremljajočimi prostori za organizacijo velikih športnih prireditev: poslovni prostori, komentatorska mesta in studiji za radijske in televizijske ekipe, VIP prostori, garderobe, skladišča in dva gostinska lokala.

 

Poleg športnih aktivnosti večjih ljubljanskih klubov, v Tivoliju poteka tudi rekreacija. Vsako leto nas obišče več sto tisoč rekreativk in rekreativcev, poleg njih pa tudi učenci ljubljanskih šol in šol iz okolice Ljubljane. Zimske urice so v Ljubljani še lepše, saj hladne dni popestrijo rekreativke in rekreativci na zunanjem drsališču.

 

Možnost prihoda do objekta:

– avto – parkirišča “Tivoli I”, “Tivoli II” ali okoliška parkirišča

– javni prevoz – najbližje postajališče “Tivoli” (LPP linija št. 1, 1B, 3, 5, 7, 8, 25, 60).

– kolo – sistem izposoje BicikeLJ (postaja “Tivoli”) ali lastna uporaba

– Avant2Go (Parkirišče Tivoli II – dvorana Tivoli)

 

 

VODJA objekta Mala dvorana Hale TIvoli

Matej Trobec

Email: hala.tivoli@sport-ljubljana.si

Ponudba

REKREACIJA Cene veljajo za 1 uro oziroma termin, razen navedenih izjem

Urnik