MASTERCARD DUNKING DEVILS LIVE

MASTERCARD DUNKING DEVILS LIVE

Dogodek
09. 09. 2022 ob 16:00
Dvorana Tivoli
Opis dogodka

NOV SPEKTAKEL DUNKING DEVILS! NAŠA SVETOVNA ATRAKCIJA S KUPOM GUINNESSOVIH REKORDOV SE 3. IN 4. SEPTEMBRA VRAČA V HALO TIVOLI Z NOVIM ŠOVOM

Prihaja največji športno adrenalinski spektakel leta – dvoranski šov Mastercard Dunking Devils LIVE 2022 – novo 90-minutno doživetje, ki vas bo pustilo odprtih ust!
Mojstri spektakla, ki so navdušili s preskakovanjem parne lokomotive, skoki z gondole in zabijanjem na drvečem vlaku čez Solkanski most, so serijski Guinnessovi rekorderji in svetovni prvaki v akrobatskem zabijanju, v 15. letih pa so opravili čez 2.500 nastopov v 51 državah na 5 kontinentih. 3. in 4. septembra se vračajo v dvorano Tivoli, kjer so leta 2019 razprodali tri šove. Letos bodo s premierno izvedbo novega spektakla Tivoli napolnili 4x!
Pred tremi leti smo Dunking Devilsi praznovali 10-letnico delovanja, to je bila naša prva tako velika predstava v lastni režiji. Organizacija je bila velik zalogaj, a nam je uspelo. Dvorano smo napolnili trikrat. Od takrat so minila tri leta, vmes se je zgodil še cel kup projektov, veliko smo se naučili in ker je naš slogan: ‘Ena prava smer – navzgor’, se pravi vedno večje, bolše, atraktivneje … je bilo to tudi vodilo pri snovanju novega šova. Le-tega bomo premierno izvedli doma. In to štirikrat v dveh dneh,” napovedujejo poskočni vragi ter dodajajo, da bodo pripravili še udarnejšo predstavo in lovili nove Guinnessove rekorde.
“90-minutni preplet akrobacij in umetnosti Mastercard Dunking Devils LIVE je produkt znanja, ki smo ga pridobili skozi leta nastopanja na najrazličnejših prireditvah po celem svetu, med katerimi so bili tudi festivali, cirkusi, gala prireditve, športni dogodki, največji svetovni TV-šovi in še marsikaj. Nastopali smo na že skoraj vsakem tipu dogodka, ki obstaja. Veliko smo se naučili in želeli to znanje uporabiti v svojem šovu. V Sloveniji takih spektaklov vsekakor primankuje in ravno zato želimo vzpostaviti tradicijo, navado, da tudi tak tip dogodka obstaja in da imajo ljudje možnost vsaj enkrat letno doživeti vsaj eno mega športno adrenalinsko ali cirkuško predstavo teh razsežnosti.”

 

Odgovorni organizator prireditve:
PKU d.o.o.
Leskoškova cesta 3
1000 Ljubljana

MASTERCARD DUNKING DEVILS LIVE