NINA PUŠLAR SHOW V STOŽICAH

NINA PUŠLAR SHOW V STOŽICAH

Dogodek
16. 12. 2023 ob 20:00
Dvorana Stožice, Ljubljana
Opis dogodka

Najbolj predvajana slovenska izvajalka zadnjih treh let, razširjena 24-članska glasbena zasedba, teater zvoka in luči ter gostje presenečenja na enkratnem glasbenem spektaklu Nine Pušlar v Stožicah!

 

Potem, ko je večkrat napolnila že skoraj vsa domača koncertna prizorišča, gradove in dvorce, dvakrat razprodala Križanke in halo Tivoli, posnela sedem studijskih albumov, dva ducata hitov, niz odmevih duetov in cel kup TV-koncertov, nastopila v glavni vlogi v hit-muzikalu Cvetje v jeseni, že tri leta zapored pa je tudi z naskokom najbolj predvajana domača izvajalka na slovenskih radiih, vas Nina Pušlar vabi na spektakel, v kakršnem je še niste doživeli.

 

NINA PUŠLAR show v areni Stožice je najambicioznejši projekt v pevkini karieri, v katerem se bodo glasba, ples in teater luči prepletli v predstavo za vse čute. Na odru jo bo spremljalo kar 24 glasbenikov, kar pomeni, da boste lahko hite, kot so To mi je všeč, Svet je tvoj, Lepa si, Poljub na klopci, Svet na dlani, Tople oči, Nina Nina Nina, Malo, malo … spoznali v novih preoblekah. Z Nino bodo nastopili tudi gostje presenečenja, vse skupaj pa se bo odvijalo v najlepšem času v letu, ki je poseben tudi za gostiteljico. V Stožicah bo nazdravila 18. rojstnemu dnevu svoje prve uspešnice Ni ona in zmagi na Bitki talentov.

 

Na voljo posebna, spominska vstopnica – najlepši spomin na koncert. Nakup je možen samo preko spleta z dostavno metodo pošiljanja po pošti.

 

Odgovorni organizator prireditve:

MV MUSICLAND, d.o.o.

Predoslje 34 4000 Kranj, Slovenija

Nakup vstopnic
NINA PUŠLAR SHOW V STOŽICAH