Rod Stewart – “Live in Concert – One Last Time” Tour 2024

Rod Stewart – “Live in Concert – One Last Time” Tour 2024

Dogodek
19. 05. 2024 ob 20:00
Dvorana Stožice, Ljubljana
Opis dogodka

ROD STEWART MAJA 2024 PRVIČ V SLOVENIJI!

 

Glasbena legenda je napovedala svoje prvo gostovanje v Ljubljani 19. 5. 2024 v Areni Stožice. Slavni Britanec je eden najuspešnejših in najbolj priljubljenih glasbenih izvajalcev našega časa. Njegova kariera traja že pet desetletij in v tem času je prodal več kot 250 milijonov albumov po vsem svetu. Njegove velike uspešnice, kot so “Sailing”, ” The First Cut Is The Deepest “, ” Rhythm Of My Heart “, ” Tonight’s the night ” in “Maggie May”, so poznane vsem.

 

Dvakrat je bil sprejet v rock and roll dvorane slavnih, je dobitnik nagrade grammy za življenjske dosežke, leta 2016 pa je za svoj prispevek h glasbenemu in humanitarnemu delu prejel viteški naziv. Je eden redkih umetnikov, ki se ponaša s 16 singli, ki so se uvrstili med prvih 10 najbolj poslušanih na lestvici Billboard Hot 100. Z osupljivimi 10 albumi in 26 uspešnicami se je uvrstil na vrh lestvic v Veliki Britaniji, s 17 albumi in 16 hiti pa tudi na vrh lestvic v ZDA.

 

Poleg tega, da je odličen pevec s prepoznavnim glasom, je Rod Stewart tudi izjemen pisec besedil, ki uspešno združuje različne sloge in ustvarja novo kombinacijo folk, rock, blues in country glasbe s povsem edinstvenim zvokom.

 

Tudi na svojem zadnjem studijskem albumu “Tears of Hercules”, ki je izšel leta 2021, je eden od avtorjev devetih skladb. Album, ki se je takoj po izidu uvrstil med prvih pet najbolj poslušanih, mu je še posebej dragocen in pomemben. Vključuje namreč pesem “Touchdown”, ki jo je posvetil očetu, zaradi katerega je vzljubil nogomet, in to veliko ljubezen je pevec prenesel tudi na svoje sinove.

 

Rod Stewart poleg vseh koncertov, ki jih ima na svetovni turneji, že od leta 2011 nastopa tudi v dvorani Ceasars Palace v Las Vegasu, kjer so njegovi koncerti še zmeraj razprodani.

 

“Resnično sem vznemirjen zaradi svojega prvega koncerta v Ljubljani in veselim se nastopa pred čudovitim slovenskim občinstvom. Pričakujete lahko moje največje uspešnice, pa tudi veliko pravih presenečenj!« je pred koncertom v Ljubljani povedal Rod Stewart.

 

Organizator koncerta občinstvu obljublja nepozaben večer in odlično zabavo: »V veliko čast in zadovoljstvo je zastopati glasbeno legendo, kot je Rod Stewart, in organizirati njegov prvi koncert v Ljubljani. Prepričani smo, da bo občinstvo uživalo v vrhunski produkciji, odlični glasbi in zabavi, zato komaj čakamo na maj prihodnje leto!” je povedal Alen Ključe, direktor Star produkcije.

 

Odgovorni organizator prireditve:

Star produkcija d.o.o.

Ćire Truhelke 21, 10000 Zagreb

Nakup vstopnic
Rod Stewart -