SHAOLIN KUNG FU 25. Years

SHAOLIN KUNG FU 25. Years

SKRIVNOSTNA MOČ DUHA, ENERGIJE IN BORILNIH VEŠČIN Svetovno znana, dih jemajoča atrakcija z več kot 5 milijoni obiskovalcev v 6000 predstavah, ki širom sveta že več kot 25 let navdušuje občinstvo, se po šestih letih znova vrača v Slovenijo. V sklopu evropske turneje bo na ogled v SOBOTO, 18.maja 2024, ob 19.uri v ljubljanski Hali Tivoli, kjer se bodo predstavili najboljši kitajski mojstri in menihi svetovno znanega templja
Dogodek
18. 05. 2024 ob 19:00
Hala Tivoli
Opis dogodka

SKRIVNOSTNA MOČ DUHA, ENERGIJE IN BORILNIH VEŠČIN

Svetovno znana, dih jemajoča atrakcija z več kot 5 milijoni obiskovalcev v 6000 predstavah, ki širom sveta že več kot 25 let navdušuje občinstvo, se po šestih letih znova vrača v Slovenijo. V sklopu evropske turneje bo na ogled v SOBOTO, 18.maja 2024, ob 19.uri ljubljanski Hali Tivoli, kjer se bodo predstavili najboljši kitajski mojstri in menihi svetovno znanega templja Shaolin.

 

Dolgo časa ena najbolje varovanih in atraktivnih skrivnosti na svetu, misterioznost znamenitega legendarnega templja Shaolin, katerega je znameniti National Geographic označil kot vrhunec mojstrstva obvladovanja svojega telesa, duha, uma, energije in borilnih veščin kung fuja, bo na ogled tudi slovenskemu občinstvu.

 

Predstava je primerna za vse, tako družine z otroki, kot tudi tiste, ki se navdušujejo nad zdravim načinom življenja, meditacijo, borilnimi veščinami, umom, duhovnostjo, tajčijem, či gongom in energijo. V njej boste spoznali vrhunske, resnično dih jemajoče telesne vaje, ki izgledajo že skoraj nadnaravno, a so popolnoma resnične. Tako boste med drugim videli prizore, kot so: razbijanje kamnitih plošč in železnih palic z glavo, lebdenje telesa na ostrih sulicah in žebljih, premikanje predmetov z lastno energijonastavljanje ostrih sulic na vrat, neverjetni met igle skozi stekleno ploščo ter česa vsega je zmožno telo 80. letnega starostnika in 7. letnega otroka in številne druge atrakcije, obenem pa boste v predstavi lahko tudi interaktivno sodelovali in skupaj z nastopajočimi izvajali nekatere vaje in z meditacijo dosegli notranji mir, kar zagotavlja popolnoma novo videnje in občutenje skrivnostnega sveta menihov in njihove mistične moči.

 

Menihi templja Shaolin izvajajo svojo telesno vadbo na najvišji možni način. Spoznali boste, kako je Qi – energijski tok v človeškem telesu mogoče z meditacijo ali dihalnimi tehnikami blokirati ali spodbujati na način, da je telo lahko za krajši čas imuno proti bolečini ali poškodbi ali pa ga uporabiti za zdravljenje.

 

V sinhroniziranem, kratkem dokumentarnem filmu, ki bo prikazan tekom predstave, pa boste spoznali življenje v samostanu, kjer na tisoče učencev izpopolnjuje svoje znanje borilnih veščin, obvladovanje svojega telesa in duha, kjer živijo po strogih pravilih zen-budizma in svoje znanje prenašajo iz roda v rod.

 

Že kupljene vstopnice za zaradi covida prestavljene termine ( 22.3.in 22.11.2020, ter 6.3.2022 in 12.3.2023 ) veljajo za nov termin in jih ni potrebno menjati.

 

Odgovorni organizator prireditve:

Zavod Nostalgija

Mesarska 22
1000
Ljubljana
Slovenija

Nakup vstopnic
SHAOLIN KUNG FU 25. Years