SLOVENSKA MUSKA V STOŽICAH

SLOVENSKA MUSKA V STOŽICAH

27. januarja bo v Stožicah zvenela SLOVENSKA MUSKA!   Lado Bizovičar se bo v družbi gostov še zadnjič zameril celotni slovenski glasbeni sceni. Pred njim ni varen nihče.   Skozi lepote slovenske glasbe nas bo Lado vodil s prizanesljivostjo Atile in dobrodušnostjo lačnega pitbula – od poskočnih vzklikov Avsenikov do turbo kariere Adisa Molarja, od Jana
Dogodek
27. 01. 2024 ob 20:00
Dvorana Stožice, Ljubljana
Opis dogodka

27. januarja bo v Stožicah zvenela SLOVENSKA MUSKA!

 

Lado Bizovičar se bo v družbi gostov še zadnjič zameril celotni slovenski glasbeni sceni. Pred njim ni varen nihče.

 

Skozi lepote slovenske glasbe nas bo Lado vodil s prizanesljivostjo Atile in dobrodušnostjo lačnega pitbula – od poskočnih vzklikov Avsenikov do turbo kariere Adisa Molarja, od Jana iz Strunjana, prek Modrijana, do najbolj seksi šoferja, ki poje v tonaliteti dizelskega motorja na relaciji Ljubljana – Portorož.

 

Kaj je to plejbek v živo, kdo je in, če so Joker out, kaj imata skupnega slovenski simfo-rock in majoneza ter koliko v-jev ima zares v lasti Werner – vse izveste 27. januarja v areni Stožice.

 

Slovenska muska je kot gledališka predstava že navdušila Slovenijo z več kot 250 ponovitvami po vsej državi – zdaj se vrača kot največja slovenska glasbena komedija v areni Stožice! Prenovljena, večja, boljša, glasnejša – predvsem pa – enkrat, edinkrat in nikoli več!

 

“Če radi poslušate slovensko glasbo, vam bo ta dogodek všeč, če slovenske glasbe ne marate, vam bo ta dogodek izredno všeč!”

L. Bizovičar in prijatelji

Nakup vstopnic
SLOVENSKA MUSKA V STOŽICAH