STING 2024 WORLD TOUR

STING 2024 WORLD TOUR

Cherrytree Music Company in Live Nation sta potrdila, da bo17-kratni dobitnik nagrade Grammy, Sting, 29. maja nastopil na posebnem koncertu v Ljubljani @ Dvorana Stožice. Vstopnice bodo v prodaji 24. novembra na Eventim.si.   Stingov koncert je navdušujoč in dinamičen šov z njegovimi najbolj priljubljenimi uspešnicami, iz časa njegove slovite kariere člana skupine The Police in kot so lo izvajalca. Na
Dogodek
29. 05. 2024 ob 20:00
Dvorana Stožice, Ljubljana
Opis dogodka

Cherrytree Music Company in Live Nation sta potrdila, da bo17-kratni dobitnik nagrade Grammy, Sting, 29. maja nastopil na posebnem koncertu v Ljubljani @ Dvorana Stožice. Vstopnice bodo v prodaji 24. novembra na Eventim.si.

 

Stingov koncert je navdušujoč in dinamičen šov z njegovimi najbolj priljubljenimi uspešnicami, iz časa njegove slovite kariere člana skupine The Police in kot so

lo izvajalca. Na koncertu bo predstavil svoje brezčasne uspešnice, kot so “Fields of Gold”, “Roxanne”, “Every Breath You Take”, “Message in a Bottole” in nešteto drugih kultnih pesmi.

The Times je Stingove nedavne nastope označil za “mojstrske”; “Sting ostaja nesporno izkušen izvajalec z zlatim katalogom.”. The Telegraph ga je označil za “redko poslastico”, Stinga samega pa je The Guardian pohvalil kot “skoraj neprimerljivega” zaradi njegove “sublimne pop alkimije”.

 

Na turneji se bo Stingu pridružila električna rock zasedba.

 

Člani Stingovega Fan kluba bodo imeli možnost dostopa do ekskluzivnih vstopnic v predprodaji pred splošno javnostjo na spletni strani www.sting.com.

Za vse informacije o turneji, vstopnicah in Fan klubu obiščite: www.Sting.com

 

Odgovorni organizator prireditve:

NUCOAST CONCERTS, organizacija prireditev d.o.o.

Celovška cesta 25, 1000 Ljubljana, Slovenija

Nakup vstopnic
STING 2024 WORLD TOUR