Teambuilding

Teambuilding

Želite spodbuditi ustvarjalni potencial v vašem podjetju ter oblikovati usklajeno in visoko motivirano ekipo? Za vas smo pripravili različne vrste športnih aktivnosti  v obliki teambuildingov, ki spodbujajo učinkovito sodelovanje med zaposlenimi.
Tenis

Tenis

Organizirajte turnir v tenisu med sodelavci. Na voljo je 16 igrišč s peščeno podlago, od tega deset igrišč v Tenis centru Tivoli in šest v Tenis centru Svoboda. Devet igrišč je opremljenih tudi z razsvetljavo. 

Footgolf

Footgolf

V Mladinskem golf centru Stanežiče se lahko preizkusite v igri golfa ali footgolfa. Pri igri golfa razgibamo celo telo, se umsko sprostimo in telesno okrepimo. Igrišče obsega dve vadbeni zelenici in 9 kratkih lukenj (pitch and putt). Na voljo so različni tečaji golfa, med njimi učenje golfa z enim inštruktorjem na 8 oseb. Nudimo tudi kombinacijo učenja golfa in footgolfa.

Streljanje

Streljanje

Na Strelišču Rudnik je poleg športnega na voljo tudi rekreativno streljanje pod nadzorom inštruktorja, ki na varen in prijazen način predstavi ta zanimiv šport.

Odbojka na mivki

Odbojka na mivki

Na voljo sta dve igrišči za odbojko na mivki, 6 peščenih igrišč za tenis, veliko igrišče za nogomet na naravni travi in malo igrišče za nogomet na odboj na umetni travi.

Curling

Curling

V Dvorani Zalog se lahko preizkusite v tej olimpijski disciplini. Curling je izredno plemenita disciplina, ki omogoča odličen način povezovanja in doseganja novih ciljev v ekipi.

Pošlji povpraševanje