Teambuilding

Teambuilding

Želite spodbuditi ustvarjalni potencial v vašem podjetju ter oblikovati usklajeno in visoko motivirano ekipo? Za vas smo pripravili različne vrste športnih aktivnosti  v obliki teambuildingov, ki spodbujajo učinkovito sodelovanje med zaposlenimi.
Tenis

Tenis

Organizirajte turnir v tenisu med sodelavci. Na voljo je 16 igrišč s peščeno podlago, od tega deset igrišč v Tenis centru Tivoli in šest v Tenis centru Svoboda. Devet igrišč je opremljenih tudi z razsvetljavo. 

Streljanje

Streljanje

Na Strelišču Rudnik je poleg športnega na voljo tudi rekreativno streljanje pod nadzorom inštruktorja, ki na varen in prijazen način predstavi ta zanimiv šport.

Footgolf

Footgolf

V Mladinskem golf centru Stanežiče se lahko preizkusite v igri golfa ali footgolfa. Pri igri golfa razgibamo celo telo, se umsko sprostimo in telesno okrepimo. Igrišče obsega dve vadbeni zelenici in 9 kratkih lukenj (pitch and putt). Na voljo so različni tečaji golfa, med njimi učenje golfa z enim inštruktorjem na 8 oseb. Nudimo tudi kombinacijo učenja golfa in footgolfa.

Odbojka na mivki

Odbojka na mivki

Na voljo sta dve igrišči za odbojko na mivki, 6 peščenih igrišč za tenis, veliko igrišče za nogomet na naravni travi in malo igrišče za nogomet na odboj na umetni travi.

Curling

Curling

V Dvorani Zalog se lahko preizkusite v tej olimpijski disciplini. Curling je izredno plemenita disciplina, ki omogoča odličen način povezovanja in doseganja novih ciljev v ekipi.

Pošlji povpraševanje