WFC 26 – BRAVE

WFC 26 – BRAVE

Dogodek
20. 04. 2024 ob 20:00
Hala Tivoli
Opis dogodka

Pripravi se, Ljubljana!

WFC v Halo Tivoli pripelje nevihto superzvezdnikov

 

Označite si koledarje in se pripravite na vrhunski spektakel 20. aprila 2024!

Hala Tivoli v Ljubljani bo naelektrena, saj WFC in BRAVE CF skupaj gostita epski dogodek, na katerem se bodo v kletki spopadli mednarodni zvezdniki in lokalni junaki.

 

Mednarodni superzvezdniki, pripravljeni na borbo:

  • Erko Jun (Bosna): Vrača se kralj poltežke kategorije! Karizmatični bosanski zvezdnik je očaral občinstvo s svojimi uničujočimi udarci in neusmiljenim pritiskom. Bo ubranil svojo prevlado v Ljubljani?
  • Joilton Peregrino (Brazilija): Brazilska senzacija prihaja z neverjetnim rekordom 38-9, ponaša se z impresivno močjo knockouta in vsestranskimi veščinami. Ne zamudite njegove vrnitve v areno WFC – BRAVE!
  • Pavel Dailidiko (Litva): »Baltska zver« je znan po svojem neortodoksnem slogu borbe in nepredvidljivi agresiji. Pripravite se na vrtinec agresije in udarcev litovskega fenomena.
  • Ismail »The Austrian Wonderboy« Naurdiev (Avstrija): Pripravite se, da boste priča bleščečim udarcem in bliskovitim brcam Naurdieva! Vznemirljivi borec obljublja neprekinjeno akcijo in bo zagotovo naelektril množico s svojim edinstvenim slogom.
  • Agron Smakići (Hrvaška): Vzhajajoča zvezda z Balkana je sila, na katero je treba računati. Zaradi njegove raznolike spretnosti in neomajne odločnosti je grožnja vsakem nasprotniku. Bo svojim impresivnim dosežkom dodal še zmago v Ljubljani?

Slovenski junaki kos izzivu:

  • David Forster: Mladi slovenski potencial si hitro ustvarja ime s svojo tehnično zmogljivostjo in inteligentnim slogom bojevanja. Ljubljenec občinstva in zmagovalec »Borbe leta 2023«, je tokrat obljubil še bolj eksploziven nastop.
  • Monika Kučinič: Kučinič je kot predstavnica bork neustavljiva sila. Zaradi njenega dinamičnega udarca je prava tekmica v ženski kategoriji. Bo svojemu rekordu neporaženosti dodala še eno zmago?
  • Haris Aksalič: Domači junak se vrača, pripravljen braniti svojo čast in podžgati množico s svojim agresivnim stilom borbe. To je le delček eksplozivnih dvobojev, ki vas čakajo na dogodku WFC – BRAVE v

Ljubljani. Z več borci, ki bodo še objavljeni, fight card obljublja vznemirljiv spektakel za oboževalce MMA vseh ravni.

Ne zamudite priložnosti, da ste priča nastajanju zgodovine in si zagotovite svojo vstopnice še danes.

 

Odgovorni organizator prireditve:

B4 d.o.o.

SPORT MEDIA FOCUS, d.o.o.

Fajfarjeva ulica 33, 1000 Ljubljana, Slovenija

Nakup vstopnic
WFC 26 - BRAVE