ZUNANJI NOGOMETNI IGRIŠČI STOŽICE

ZUNANJI NOGOMETNI IGRIŠČI STOŽICE

+386 8 387 60 86

center.stozice@sport-ljubljana.si

Vojkova cesta 100, 1000 Ljubljana

Jugovzhodno od Športnega centra Stožice stojita dve nogometni igrišči: večje nogometno igrišče z naravno travo in namakalnim sistemom v izmeri 100 x 60 metrov ter manjše igrišče z umetno travo v izmeri 100 x 52,5 metra, z dodano umetno razsvetljavo.

 

Razsvetljava je bila izvedena s 6 stebri višine 18 m, na katerih je nameščenih 24 reflektorjev moči 2300 W. V sklopu nogometnih igrišč so bile izdelane tudi ustrezne napajalne in krmilne omare. Prižiganje reflektorjev je izvedeno 3 stopenjsko, preko krmilnika DALI. Obe nogometni igrišči sta obdani z ograjo višine do 2,5 m. Varnostna ograja ima na dveh mestih vrata širine 5 m, okoli igrišč je dodatno nameščena lovilna mreža, ki je napeta med stebre višine 6 m.

 

Igrišči sta namenjeni pripravi na tekmovanja ljubljanskih nogometnih klubov v vseh starostnih kategorijah in ponujata odlične razmere za treninge, tako poleti, kot tudi pozimi.

 

Možnost prihoda do objekta:

– avto – parkirna garaža Stožice (vhod 1, 2, 5) ali okoliška parkirišča

– javni prevoz – najbližja postajališča “Center Stožice P+R” (LPP linija št. 13) ali “Nove Stožice P+R” (LPP linija št. 20).

– kolo – sistem izposoje BicikeLJ (postaja “Športni center Stožice”) ali lastna uporaba

 

 

VODJA objekta Zunanji nogometni igrišči Stožice
Kristijan Salmič
kristijan.salmic@sport-ljubljana.si

Ponudba

REKREACIJA Cene veljajo za 1 uro oziroma termin, razen navedenih izjem

Urnik